Η αφορμή

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Η kleidarotripa.gr ξεκίνησε ανεπίσημα πριν 1 χρόνο, όταν γνωρίστηκαν η Μαριλή Μπουφίδου με την Μαίρη Παππά Νοβακίδου. Η γνωριμία των δυο ραδιοφωνικών παραγωγών στην 1η τους συνεργασία, οδήγησε στην στενή φιλία που έβαλε τα θεμέλια για την kleidarotripa.gr

Kleidarotripa.gr

Τι είναι;

Αν η kleidarotripa.gr ήταν πρόσωπο θα ήταν ένας συνδυασμός Μαρίλης & Μαίρης. Άρα όπως καταλαβαίνετε εμείς και οι συνεργάτες μας, φτιάξαμε μια ιστοσελίδα μακριά από προκαταλήψεις και στερεότυπα, με βαθιά κοινωνικό και φεμινιστικό χαρακτήρα, που θα έχει στόχο την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής.

Κάτι παραπάνω από μια ιστοσελίδα!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Μπορείτε να μας βρείτε στην ομώνυμη ραδιοφωνική εκπομπή στο Newn.gr και προσεχώς στο κανάλι του Kleidarotripa.gr στο Youtube που ετοιμάζουμε! Stay Tuned!

Μαρίλη Μπουφίδου

Επιμέλια Κειμένων, Αρχισυνταξία

Είμαι η Μαρίλη Μπουφίδου, Δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός

Μαίρη Παππά Νοβακίδου

Άρθρα Γνώμης, Ακτιβισμός

Είμαι η Μαίρη Παππά Νοβακιδου , Απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής σχολής του Ανδρέα Βουτσινά,vegan ακτιβίστρια και ραδιοφωνικη παραγωγός

Κωνσταντίνος Ταστσόγλου

Κριτικές Ταινιών, Ψυχαγωγία

Είμαι ο Κωνσταντίνος Ταστσόγλου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ Ακμή στην Θεσσαλονίκης. Αγαπώ τον κινηματογράφο και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν, έτσι λοιπόν άρχισα να γράφω κριτικές για ταινίες και άλλα αφιερώματα.

Μαρία Αργυροπούλου

Τραγουδίστρια, Vegan, Αισθητικός

Είμαι η Μαρία Αργυροπούλου. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι και σπουδάζω αισθητική τέχνη και μακιγιάζ . Είμαι vegan και ασχολούμαι με τον ακτιβισμό.

Ελσον Ζγκούρη

Συγγραφέας

Με φωνάζουν Ελσον συνήθως, από τότε που θυμάμαι καλά τον εαυτό μου είμαι μετανάστης. Μου αρέσει να γράφω ιστορίες που έχουν κάτι να σου πούνε. Στον ελεύθερο χρόνο μου ανεβάζω αποτυχημένα stories στο Instagram.

Μαρία Ζωγράφου

Κοινωνικά, Απόψεις

Είμαι η Μαρία Ζωγράφου και έχω τελειώσει Δημοσιογραφία. Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με την αρθρογραφία. Λατρεύω να παρακολουθώ την τηλεοπτική επικαιρότητα και ό,τι έχει σχέση με το χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Φυσικά και η ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα δεν πάει πίσω.

Τσολάκης Στέλιος

Υγεία, Ομορφία, Ψυχαγωγία

Είμαι ο Τσολάκης Στέλιος, σπούδασα δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη.Αγαπώ την μόδα και το Lifestyle, έτσι λοιπόν, θα δείτε αρκετά ωραία πράγματα από εμένα!