More

  Είμαι το επόμενο θύμα του nude sharing

  Δεν νομίζετε αυτή η “μάστιγα”, με τα παράνομα βίντεο και φωτογραφίες κοριτσιών σε προσωπικές τους στιγμές, ότι είναι στο χέρι μας να σταματήσει;

  Αρκετά κορίτσια και γυναίκες, έχουν στείλει στον σύντροφο τους, ή μη, “σέξι” στιγμές τους, αποτυπωμένες σε βίντεο. Έχουν βιντεοσκοπήσει σεξουαλικές τους στιγμές. Έχουν ακόμη και βιντεοσκοπηθεί πάνω στην σεξουαλική πράξη χωρίς να το γνωρίζουν. Από όλες αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις έχουμε θύματα του λεγόμενου nude sharing.

  Έχετε αναρωτηθεί γιατί είναι κυρίως γυναίκες τα θύματα; Γιατί δεν έχουμε το ίδιο δικαίωμα σε αυτό το ερωτικό παιχνίδι και τιμωρούμαστε με έκθεση;

  Aν είσαι θύμα “βομβαρδίζεσαι” από παντού!

  Δύο κοπέλες, πρώην παίκτριες ριάλιτι σόου, ήρθαν αντιμέτωπες με αυτόν τον εφιάλτη και μίλησαν δημόσια. Ο κόσμος χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες: αυτοί που τις κατηγορούσαν, για το ποσό “ανήθικες” είναι, γι’ αυτό που έκαναν και αυτοί που τις κατηγορούσαν, διότι εμπιστεύτηκαν αυτούς τους ανθρώπους για κάτι τέτοιο. Σε όλους μας, ανεξάρτητου φύλου και θέματος, μπορεί να υπάρξει προδοσία από έναν άνθρωπο που έχουμε εμπιστευτεί στο παρελθόν. Πολλά κορίτσια έτυχε να προδοθούν, από άτομα που θεωρούσαν δικούς τους ανθρώπους.

  Απευθυνόμενη προς όλες τις κοπέλες που θέλουν να δείξουν πόσο σεμνότυφες είναι, κρίνοντας άλλες κοπέλες που έχουν υπάρξει θύματα, να τους θυμίσω,ότι θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε στην θέση τους. Εάν δεν είναι μια από εμάς ασφαλής, τότε δεν είναι καμία! Όλες μας έχουμε ή θα έχουμε κάποια στιγμή σεξουαλικές εμπειρίες.

  Πριν δεις «εκδικητικό πορνό» σκέψου ότι:

  Το να κρατάς ένα τέτοιο βίντεο στο κινητό σου για την προσωπική σου ευχαρίστηση και να σε “φτιάχνει” η αίσθηση να κοιτάς κάποιους από την κλειδαρότρυπα, αποτελεί μία πράξη παρόμοια με αυτή του βιασμού. Βαρύ, αλλά υπάρχει επιχειρηματολογία. Αυτό το βίντεο βρίσκεται, χωρίς την συγκατάθεση της εκάστοτε κοπέλας, σε κοινή θέα. Δεν τραβήχτηκε για εσένα κι ούτε θα ήθελε να βρίσκεται στα χέρια σου, για να σε ικανοποιήσει. Οπότε δεν υπάρχει συναίνεση!

  Εάν κάποιος θέλει να δει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο (όχι βιασμού!), υπάρχουν πολλά sites porno με επαγγελματίες ηθοποιούς, που βρίσκονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο εκεί και είναι η δουλειά τους.


  Σου έχω περισσότερα κακά νέα. Με μία αναζήτηση στη Google γίνεσαι συνένοχος! Με αυτή σου την λανθασμένη κίνηση επιβεβαιώνεις με το view σου, ότι άξιζε η παράνομη αυτή δημοσίευση. Δεν πρέπει να δεχόμαστε να μας δείξουν, ή να μας στείλουν τέτοιου είδους υλικό και γενικά τίποτα που να αναπαράγει αυτό το γεγονός.

  Θύτες είναι και οι φυλλάδες που για το κέρδος και μόνο ξεπουλάνε την ιδιωτικότητα ενός ανθρώπου. Κάνουν τις κοπέλες εξώφυλλα, με φωτογραφίες από τα επίμαχα βίντεο και με αποκρουστικούς τίτλους όπως, «Σοκ! Ροζ βίντεο της ….. βγήκε στη δημοσιότητα» και στη συνέχεια τα περίπτερα τα βάζουν βιτρίνες στα μαγαζιά τους, με αποτέλεσμα οι ψυχές των θυμάτων να “βιάζονται” συνεχώς.

  Αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται, είναι αυτός που διασύρει τις κοπέλες ανεβάζοντας, για τον οποιοδήποτε λόγο, πορνογραφικό υλικό χωρίς συγκατάθεση και όχι η κοπέλα, επειδή έκανε σεξ. Σταμάτα να κατηγορείς, σταμάτα να το αναπαράγεις! Αυτό έχει υπάρξει ως λόγος να οδηγήσει πολλά άτομα στην αυτοκτονία.

  Η αφορμή

  Το άρθρο είναι γραμμένο με αφορμή μια πρωτοβουλία κάποιων παιδιών που άνοιξαν ένα προφίλ στο instagram με όνομα «anti_nude_sharing_services» με σκοπό την καταπολέμηση του nudesharing. Ανεβάζουν δημόσια τα προφίλ των ανθρώπων που πρόδωσαν άτομα που τους εμπιστεύτηκαν. Για πρώτη φορά έγινε το σωστό και εκτίθενται αντίστροφα!

  Να βρίσκεται το όνομά σου ανάμεσα σε αυτή τη λίστα είναι χειρότερο από το να έχεις στείλει nudes (που στην τελική όλοι το κάνουν και είναι κάτι ok). Η λύση δεν είναι να σταματήσουμε να κάνουμε σεξ. Η λύση είναι να μάθουν να σέβονται!

  spot_img

  Latest articles

  Related articles