More

  Η Υπέροχη Candy

  Μια πληθωρική παρουσία μας λέει τα σχέδιά της για το μέλλον. Ας την απολαύσουμε!

  Μίλησέ μας για τον εαυτό σου

  Λοιπόν, δεν θα κουράσω πολύ, ονομάζομαι Candy Tish aka Candyna και είμαι 21 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω τα χρόνια μου εκεί ήταν αρκετά καλά. Μέχρι στιγμής, απλά προσπαθώ να ασχολούμαι με πράγματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για εμένα και είναι δημιουργικά.

  Με τι ασχολείσαι και τι έχεις σπουδάσει;

  Ασχολούμαι κυρίως με το styling αλλά πλέον σαν περσόνα δουλεύω και ως freelance model και freelance junior fashion stylist. Έχω σπουδάσει Fashion Styling στην Paneik Scuola Di Moda.

  Ποιες είναι οι δουλειές ως freelance junior fashion stylist και ως freelance model;

   Δυστυχώς οι δουλειές είναι μετρημένες στην Ελλάδα, αλλά προσπαθώ κάθε μου συνεργασία να είναι δημιουργική και να έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα, τόσο για εμένα όσο και την ομάδα που θα συμπεριληφθεί σε αυτήν. Στο Styling πρέπει να διαλέξεις κάποιες φορές ακόμα και το concept μιας φωτογράφισης, πρέπει να βρω όλα τα αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια και να βγει ένας ωραίος συνδυασμός. Επίσης, πρέπει να προσέξω και αρκετά τα προπς του κάθε σκηνικού. Κυρίως μου αρέσει να κάνω δικά μου project, είναι κάτι που με εκφράζει απόλυτα και με ιντριγκάρει στην τελειότητα το να είναι όλη η αρχική δουλειά από εμένα, είναι κάτι που λατρεύω. Ως freelance model δεν δουλεύω αρκετά διότι δεν είναι σκοπός μου, αλλά σε κάποιες συνεργασίες λέω ναι είτε γιατί μου αρέσει το θέμα είτε γιατί έχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο που μου το πρότεινε. Εδώ τα πράγματα είναι πιο “χαλαρά”, ξεκινάμε με το μακιγιάζ, την εύρεση πόζας που θα χρειαστούμε και να έχει μια αρμονία με το σκηνικό, θεωρώ πως γίνομαι κατευθείαν ένα με το κάθε project.

  Ποτέ ξεκίνησες το performance;

   Ξεκίνησα το performance πριν 1 χρόνο, συγκεκριμένα την 7-2-2020 που είναι και η ημέρα των γενεθλίων μου. Είχα κάποια σχέδια και 2 κλεισμένα σόου δύο μήνες μετά, αλλά ήρθε ο Covid και όλα αναβλήθηκαν. Δεν μπορώ να σου κρύψω πως εκεί έπεσα λίγο ψυχολογικά αλλά αν μη τι άλλο έχουμε αρκετό χρόνο.

  Τι σχέδια έχεις μέχρι στιγμής?

  Τα σχέδια μου είναι να ολοκληρώσω σε συνεργασία με ένα περιοδικό κάποια σόου που έχω να κάνω στο Λονδίνο, να κυκλοφορήσω το βίντεο κλιπ από το νέο μου τραγούδι Candy TheBadass και να ξεκινήσω νέες φωτογραφήσεις ως στυλίστας η μοντέλο τώρα το καλοκαίρι. Πέρα από αυτό δεν σχεδιάζω κάτι ακόμα, διότι η κατάσταση και δη στην Ελλάδα είναι περίεργη οπότε δεν νομίζω πως μπορώ τώρα να προγραμματίσω κάτι ακόμα. 

  Πες μας για το πρώτο σου τραγούδι και τις συνεργασίες που έκανες για το εξώφυλλο που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό;

  Είμαι πολύ χαρούμενος-η με αυτό διότι ήταν κάτι που ήθελα πολύ να κάνω και χαίρομαι που κατάφερα να κάνω μια αρκετή καλή δουλειά μαζί με την ομάδα. Είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι με χορευτικό beat λίγο Bollywood. Συνεργάστηκα με αξιόλογα άτομα τόσο για το τραγούδι όσο και για το εξώφυλλο του.Το τραγούδι είναι παράγωγη του Og_tech_ αρκετά καλού παραγωγού-μίξερ σε ένα συμπαθητικό στούντιο στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο εξώφυλλο φοράω Avant Garde Bodysuit του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου (@celebrityskinstrepkos) ενός εξαιρετικού σχεδιαστή μόδας ο οποίος κάνει όλη του την δουλειά στο χέρι χωρίς καμία μηχανή και είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα – πέρα από τα υπέροχα και μοναδικά κομμάτια του. Την φωτογράφιση ανέλαβε ο εξαιρετικός Ματθαίος Αλατσατιάνος ( @wmmatthewwm) και φυσικά το μακιγιάζ ήταν στα χέρια της υπέροχης Λουίζας (@luiza_peppe) ένα κορίτσι το οποίο υπερλατρεύω. Χαίρομαι που είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα όλοι μαζί.

  Πως επιλέγεις τις εμφανίσεις και τα ρούχα που φοράς;

  Όλο αυτό είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω. Ήμουν κολλημενος-η στα μαύρα ρούχα αρκετά χρόνια μέχρι που βαρέθηκα να τα βλέπω επάνω μου. Ξεκίνησα τα πολύχρωμα, τα πιο παιχνιδιάρικα ρούχα, με πολύχρωμες τσάντες, παντελόνια, μπλουζάκια και διάφορα αξεσουάρ. Τώρα την κάθε μου εμφάνιση την επιλέγω ανάλογα με το μέρος που θα πάω και ανάλογα την διάθεση μου. Τυχαίνει επίσης πολλές φορές να βγω εκτός στιλιστικών “ορίων” που έχω και να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό και είναι κάτι που επίσης αγαπώ όταν γίνεται.

  Ιδανικά για σένα πως θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου επαγγελματικά σε 10 χρόνια;

  Επαγγελματικά σε δέκα χρόνια θα ήθελα να εργάζομαι ως στυλίστας σε κάποιο brand όπως Moschino η με κάποιον Έλληνα σχεδιαστή τους οποίους αγαπάω πολύ έχω να σου πω. Επίσης, θα ήθελα να έχω μια θέση σε διάφορα stages στην Ευρώπη και γιατί όχι και στον κόσμο γενικά. Προσπαθώ για αυτό και πέρα τούτου δεν θεωρώ επαγγελματικά πως θα ήθελα κάτι άλλο.

  Ως ένα νέο άτομο πως βλέπεις την κοινωνία που ζούμε σε αυτήν την εποχή;

  Δεν έχω να σου πω πολλά διότι οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θεωρώ είναι γελοία η κατάσταση αυτή, με την κυβέρνηση να είναι εναντίον μας και καθημερινά να γίνονται τόσες χιλιάδες εγκλήματα και επιθέσεις σε νέες κοπέλες, μητέρες, γκέι αγόρια και γενικά κάθε μορφή βίας σε οποιαδήποτε άτομο της κοινωνίας αυτής. Προσπαθούμε για το καλύτερό μας. Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση επηρεάζει περισσότερο τις γενιές Gen Z-Y πέρα από κάθε άλλον, αλλά εννοείται πως όχι μόνο αυτούς.

  spot_img

  Latest articles

  Related articles