More

  Ο Λαμανίφ βρέθηκε. Η ανθρωπιά;

  Ο 24χρονος ράπερ Lamanif βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη… Αλλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει!

  Για όσους ήμασταν και είμαστε υποστηρικτές του Λάμπρου στην κατάσταση που βίωσε, ακούστηκαν πολλά. Μας κατηγόρησαν ότι υπερασπιζόμαστε έναν -σε άλλες περιπτώσεις- θύτη.

  Αυτό που, όμως, δεν κατάλαβαν είναι ότι θα ήμασταν στο πλευρό του κάθε Λάμπρου, και οποιουδήποτε θύματος nude sharing και όχι μόνο! Η αδικία είναι αδικία. Γνωρίζουμε, ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι ομοϊδεάτης και δεν αντιπροσωπεύει τις κοινότητες μας, αλλά αυτό δεν μας κρατάει πίσω στο να μην δούμε το λάθος.

  Όχι δεν τα ήθελε ο κώλος του

  Αν υποστηρίζεις, ότι ενός ανθρώπου του άξιζε να πέσει θύμα εκδικητικού πορνό, επειδή δεν τον συμπαθείς, έχεις ακούσει πολλά για αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο λόγο, είσαι υπέρ σε όλη αυτήν την μάστιγα!

  Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο τότε δεν μπορείς να υποστηρίξεις κανέναν! Η κάθε υπόθεση nude sharing έχει μια ιστορία από πίσω, που ο κάθε ανεγκέφαλος μπορεί να πιστεύει ότι του άξιζε! Μην γίνεσαι επιλεκτικά υποστηρικτής ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

  Αγαπητοί “Παντελονάτοι

  Ας μην γελιόμαστε, αυτό που “προσβάλει” την υπόσταση του ράπερ δεν είναι καθαρά η δημοσίευση του επιμάχου βίντεο, αλλά ο τρόπος που έκανε σεξ υπό την επήρεια ουσιών και τα φετίχ που εμπεριείχε. (Να αναφέρουμε ξανά ότι στο βίντεο δεν δώσαμε προβολή, ενημερωθήκαμε από διάφορες αναρτήσεις στα social media)

  Αν στο περιεχόμενο του βίντεο γινόταν η “συνηθισμένη” πράξη χωρίς υποτακτικά φετίχ και γυναίκεια εσώρουχα, οι διαστάσεις που θα έπαιρνε το γεγονός θα ήταν τελείως διαφορετικές. Με αποτέλεσμα να συνειδητοποιούμε ότι η τοξική αρρενωπότητα ζει και βασιλεύει. Το να χλευάζεις κάποιον για τις επιλογές του στο κρεβάτι, δεν σε κάνει περισσότερο άντρα! Οπότε, calm down!

  Ματσίλα – Ενσυναίσθηση

  1-0

  Ψυχολόγοι παντού

  Όλοι έχουν να δώσουν μια θεωρία για το πως φέρεται ένας άνθρωπος πριν την αυτοκτονία! Μετά την ανάρτηση του Λάμπρου, ότι θα βάλει τέλος στην ζωή του, γέμισε ο κόσμος επιστήμονες και φωστήρες.

  Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ένας άνθρωπος, ειδικά κάτω από τόση πίεση και απελπισία. Έστω και η ελάχιστη των πιθανοτήτων να υπάρχει, να κάνει κακό στον εαυτό του, με το να τον αμφισβητείς είναι το λιγότερο ανεύθυνο και κάνει την κατάσταση ακόμα πιο επικίνδυνη.

  Και προς όλους τους “Ναι αλλά το κάνει για την δόξα“… καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο απολυτοί.

  Τέλος, ευκαιρία μέσα από όλο αυτό είναι να καταλάβουμε ότι η ραπ σκηνή δεν θα πρέπει να είναι ένα ρεαλιστικό πεδίο μάχης.

  Η Κλειδαρότρυπα είναι εδώ, για να σταθεί δίπλα σε κάθε αδικία. Δεν υπάρχει ιδανική αντιμετώπιση προς ένα θύμα, που πιθανότατα να έχει υπάρξει και θύτης και δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι σε κανένα κοινωνικό “έγκλημα”.

  Αν έχεις υπάρξει θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου, είμαστε εδώ να δώσουμε φωνή και σε εσένα.

  Responsive Ad

  Latest articles

  Related articles